maanantai 25. huhtikuuta 2016


Arki alkoi

Onneksi Julia on se herkkäuninen meistä ja on herännyt jokaiseen hänen kännykkään vahingossa asettamaansa herätykseen ja huomasi viime yönä (klo 05.00) tulleen viestin Marilta, jossa käskettiin aamu yhdeksäksi mennä paikalliseen kouluun tapaamaan paikallista opettajaa. Aamulla sitten lähdettiin suunnistamaan kohti tuntematonta ja totta kai eksyttiin..onneksi turisti-info löytyi josta saimme kartan ja tarkan osoitteen minne mennä. Koulu sijaitsi kuitenkin toisella puolella kaupunkia joten myöhästyimme hieman. 

Koulussa meitä vastassa oli ihanan pirteä opettaja Catalina joka antoi työaikataulut ja kertoi paikoistamme. Olemme siis eri klinikoilla tutustumassa, Julia on lasten klinikalla ja itse olen pienellä klinikalla jossa tehdään ihan kaikkea kirurgiasta oikomiseen. Mutta niistä kerromme myöhemmin enemmän. Catalina myös kierrätti meitä autollaan ympäri Manacoria ja antoi hyviä vapaa-ajanvietto vinkkejä. 

Kierroksen jälkeen lähdimme klinikoillemme ja jäimmekin heti töihin. Julia jäi iltavuoroon ja itse pääsin hetki sitten töistä ja tulin vakioravintolaamme wifin perässä kirjoittamaan tätä. Tänään ei ole paljoa muuta keretty tekemään ja väsy alkaakin painaa jo päälle. 
Aamulla menen 8.30 töihin joten hetken saa nukkua. Julialla on taas iltavuoro niin molempien täytyy ensimmäistä kertaa yksin keksiä tekemistä, mutta eiköhän selvitä, onneksi kaikki paikalliset on niin tuttavallisia ja ystävällisiä =)

Tänään pääsimme myös ensimmäistä kertaa kauppaan koska täällä kaikki on kiinni sunnuntaisin ja myös arkipäivisin parin tunnin ajan siestan takia, täytyy siis suunnitella shoppailut tarkkaan =)

-Sini





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti