keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Meidän aparmentos!


Meidän asunto sijaitsee keskellä Manacorin keskustaa, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja ympärillä. Loistava sijainti töidenkin kannalta, sillä klinikat joissa olemme töissä, ovat vain parin kulman takana. Kävellen menee noin 2 min. Pekäsimme eaiemmin ttä joutuisimme jakamaan yhden huoneen yhdessä Sinin kanssa, mutta paikan päällä kävikin ilmi, että meillä on koko huoneisto hallussamme. 

Asunnossa on kaksi isoa kylpyuhonetta suihkuilla ja toisessa on amme. Iso avokeittiö, joka yhdistyy olohuoneeseen ja samassa tilassa on kymmenen hengen ruokapäytä. Pesuhuoneessa on pesukone ja kuivausrumpu. Toisesta makuuhuoneesta pääsee söpölle pikku parvekkeelle, josta on näkymät kotikadun molempiin suuntiin, toisessa suunnassa näkyy ydinkeskustan kahvilat ja kaupat. Kotikatumme on aika vilkas, autoja ajaa koko ajan ja liikkeissä käy ihmisiä ostoksilla. 
Olohuineessa on kuunnolliset kaiuttimet ja spotify soi sitä kautta loistavasti! :D 


Asumme toisessa kerroksessa kivitaloa, alakerrassa on tyhjää liiketilaa + sisäpiha ja yläkerrassa asuu vuokraemäntämme tytär miehensä ja lapsensa kanssa. Emme ole vielä tavanneet heitä. Kuulimme Tomeulta juttua (vuokraemännän poika), että maailmankuulu tennispelaaja Rafael Nadal on syntynyt talon yläkerrassa. Hän on Tomeun serkku. Rafaelin isä ja äiti asuu täällä vieläkin, aivan Manacorin keskustassa missä hän käy vierailemassa . Täytyy katsella tarkemmin nurkkia.

-Sini ja Julia

P.S.Postaus sisältää videon asunnosta joka ilmeisesti näkyy vain tietokoneella katsoessa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti