sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Sunnuntai 


Nukuimme pitkät yöunet pitkän matkan jälkeen. Eilinen reissu lentoineen ja junamatkoineen kesti n. 17 h. EI PAHA! Palman lentokentällä soitettiin vuokraemännälle ja sovimme avaimen noudosta. Meidän piti ottaa juna Palman keskustasta Manacoriin, joka kesti reilun tunnin. Meitä oltiin onneksi vastassa juna-asemalla ja saimme kyydin asunnolle vuokraemännän pojalta. Asunto oli todella kiva. Tomau teki meidän kanssa pika kierroksen Manacorin läpi ja ympäri keskellä yötä. Aloimme epäillä adhd:ta, hirveen kova puhumaan ja ajotyyli oli mitä sattuu. Todella ystävällinen kuitenkin :D Autosta päästyämme etsimme ruokaa ja siihen kellon aikaan(23.30) löysimme vain pari patongin palaa kahvilasta, ei sinä päivänä siis lämmintä ruokaa saatu. 

Hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme tutustumaan kotikaupunkiin (joka tuntuu pieneltä kylältä, vaikkakin on toiseksi suurin kaupunki tällä saarella). Löysimme aamupalaa ja wifin paikan ainoasta auki olevasta kahvilasta, koska sunnuntai! Kävimme myös kiertelemässä kujia. Sadepilviä alkoi kerääntyä ja lähdimme Palmaan junalla. Täällä olikin kesä! Aurinko paistoi ja paljon ihmisiä. Liikkeitäkin oli auki suuremman turistimäärän takia, ihan kiva! 

Menimme syömään lounasta italialaiseen ravintolaan, tilasimme pastaa. Sini otti jonkun kinkku tortellini hässäkän ja minä otin tomaatti ravioli annoksen. Ihan ok, paitsi Sinin pasta oli suorastaan pelkkää rasvaa ja taikinaa! Ensimmäinen lämmin ateria Suomen jälkeen ja puolet jäi syömättä. Huomenna suunnataan markettiin ostamaan oikeeta ruokaa ja tehdään itse.

Palma on kaunis kaupunki ja meri vieressä hienojen maisemien kera. Täällä on kuulemma tapana viikonlopuksi lähteä rantakaupunkeihin, joten ei ihme että Manacor tuntuu tyhjältä ja hiljaiselta. Luulen että mielipide vielä muuttuu.

Huomenna lähdemme etsimään työpaikkoja, mikä olikin tämän matkan tarkoitus... 


Huomiseen, 

Julia ja Sini

Näkymä parvekkeelta

Puhtaita junia!!

Junassa matkalla Palmaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti