keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Keskiviikko

Täällä arki alkaa rullaamaan ja rutiineihin ollaan päästy kiinni. Sini on tehnyt aamuvuoroja ja minä olen ollut iltavuoroissa. Sää on ollut tänään hiemaan pilvinen ja viileä. Joka päivä kuitenkin on hieman lämpimämpi ja auringossa voi olla topissa. Takkia on saanut käyttää iltaisin ulkona vaikka paikalliset kulkeekin t-paidassa!! Eikö se pitäis mennä toisin päin? :D Ihme kuumaverikköjä nämä paikalliset. Minun klinikalla pidetään läpivetoa vähän väliä kun on niin ''kuuma''. Itse olen palellut ja siksi olenkin tänään ollut kuumeessa ja sairastanut kotona. Sini oli reippaana tänään töissä. Kun hän tuli kotiin, otimme päiväunet yhdessä ja lähdimme kuuden aikaan etsimään ruokapaikkaa. 

Menimme ravintolaan, jota yksi opettaja täältä koulusta suositteli. Istuimme pöytään ja meidän harmiksemme tarjoilijat eivät osanneet puhua englantia. Hetken tapeltuamme ruoka menyystä ja heidän tarjonnasta päädyimme vaihtamaan ravintolaa. Päädyimme takaisin keskustaan, mutta nyt eri ravintolaan, kuin missä olemme joka ilta syöneet ja käyttäneet wifiä. Sini otti lasagnea ja minä katkarapusalaatin. Hyvää oli! Sometuskiintiötä ladataan parhaillaan kovaa vauhtia, perheelle ja poikaystäville soiteltu ja ig ja facebook päivitetty.

Ensi viikolla täällä on maanantai-tiistai vapaapäivät, sillä se on työläisten juhla. Meilläkin on pidennetty viikonloppu ja pääsemme kierelemään Mallorcan saarta ja näkemään muitakin maisemia kuin omaa pikku kivikylää :). Sinin klinikalta hammashoitajat ovat olleet todella ystävällisiä ja tarjoutuneet esittelemään meille saarta.

Manacorin komea kirkko.


Yksi pääkaduista.


Paracetamolia 1g/40tabl 2,50!! Halpaa.. näillä eväillä tänään.


Julia kipeänä kotona....


... ja Sini klinikalla töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti