lauantai 23. huhtikuuta 2016

Matkalla määränpäähän


Olemme kaksi hammashoitajaopiskelijaa Turusta, Sini ja Julia. Koulu ystävällisesti antoi tehtävän että kirjoitamme blogia viikkojen tapahtumista ja oppimastamme, joten joudutte nyt katselemaan ikäviä hiekkaranta kuvia ja muita hassutteluja.

Tänään lauantaina oli lähtö Mallorcalle vaihtoon kuukaudeksi tutustumaan paikallisiin hammasklinikoihin, Sini tuli Raumalta Turkuun omalla kyydillä ja siitä lähdimme yhdessä bussilla Helsinki-Vantaan lentokentälle. Tällä hetkellä olemme välilaskuetapissa paikassa Berliinin lentokenttä. Tulimme lentokoneesta ulos ja suuntasimme kohti toista porttia kunnes tajusimme kävelevämme sinne mistä pääsee ulos lentokentältä. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä uudestaan turvatarkastukseen ja uusi yritys etsimään seuraavan lentokoneen lähtöporttia. Blondit(ko)!

Päivän lounas oli pari hikistä kolmioleipää suolaiseen hintaan. Hiekkarantoja odotellessa! Parin tunnin päästä lento ljatkaa Palmaan Mallorcan pääkaupunkiin, josta meidän pitää suunnata kohti meidän kyläämme, Manacoria. Vielä ei ole harmainta hajuakaan miten sinne päääsee ja mistä saamme asunnon avaimet, mutta eiköhän se selviä viimeistään huomenna!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti