torstai 12. toukokuuta 2016

Kolmas viikko käynnissä


Pian on kolme viikkoa Mallorcalla oloa täynnä ja loppu häämöttää. Kyllä jo hieman kotiin kaipaakin koirien ja miekkosten luokse, varsinkin nyt kun Suomessa on kauheat helteet ja paljon lämpimämpi kuin täällä!
Olemme saaneet hajanaisin päivin ehkä viikon edestä aurinkoa ja muuten on ollut pilvistä ja satanut. Kyllä täällä kuitenkin huomaa jo hieman lämmön nousseen eikä ihan joka päivä tarvitse olla takki päällä. Työkaverit kyllä sanovat että olemme tuoneet sateet Suomesta, että yleensä täällä on jo kesähelteet tähän aikaan vuodesta.

Suomesta on myös ikävä kunnollista ruokaa! Täällä leipä (hyvin kuiva sellainen ja ilman voita) on suurta herkkua sekä tapakset myös. Harvemmin mitään kunnon aterioita on ravintoloiden listoilla ellei pizzaa lasketa.

Mutta kyllähän täällä olo voittaa Suomessa harjoittelun ja kauhean stressin näyttösuunnitelmista ja muista koulupapereista ;)

Arki täällä rullaa aika samanlaisesti joka päivä, ennen tai jälkeen töiden olemme yleensä istumassa kahvilassa somettamassa, koska mitään suurta tekemistä Manacorissa ei ole ja kaikki kujat, kaupat ja kirkot on kierretty jo moneen kertaan. Ja täältä on huonot bussiyhteydet lähikaupunkeihin niin ei viitsi tiukalla aikataululla lähteä vain nopeasti käymään missään ja tietysti sekin vaikuttaa, että olemme eri aikaan töissä niin ei yksin halua lähteä toiseen kaupunkiin seikkailemaan.

Ensi viikolla kun molempien työvuorot sopivat yhteen, niin lähdemme Manacorin Vihreälle polulle katselemaan luontoa ja viikonloppuisin on vapaata ja kerkeää menemään minne vain saarella.

Suunnitelmissa olisi perjantaina mennä junalla Festival Parkiin outlet-myymälöihin etsimään valmistujaismekkoa mitä tarvitaan viikko sen jälkeen kun täältä tullaan (vähän tulee kiire) sekä sunnuntaina tarkoituksena olisi mennä Sinin klinikan hoitajan kanssa kiertämään suuria markkinoita Manacorin ulkopuolelle toiseen kylään. Meillä kun ei enää ole autoa käytössä ja joka paikkaan on vaikea ilman sitä mennä, niin Sara (hoitaja) tarjoutui ottamaan meidät mukaan.

Viimeisenä viikonloppuna, (eli ensi viikon viikonloppu!!), aiomme mennä Palmaan hotelliin yöksi ja lomailla ennen kotiin lähtöä. Toivottavasti sillon vielä saadaan kunnon rantakelit jotta pääsisi ruskettumaan ja näyttäisi hyvältä valmistujaispäivänä :D

Monesti olemme saaneet hyviä vinkkejä mitä tehdä vapaa-ajalla ja paljon olemmekkin tehneet, mutta kaikkiin ei oikein ole aikaa kun kaikki tekeminen on Manacorin ulkopuolella...
Mutta ei meillä aika sentään tylsäksi ole käynyt ja tekemistä ollaan keksitty, yksikin ilta päähänpistosta menimme ja hankimme tatuoinnit! :D




Tänään pitäisi mennä katsastamaan Manacorin "yöelämä", eli johonki paikalliseen pieneen kuppilaan mennä kun siellä kuulemma on tänään livemusiikkia ja paljon nuoria. Saa nähdä ollaanko siihen aikaan vielä hereillä kun täällä tulee iltaisin aikaisin väsymys ja aamulla molemmilla on töitä. 

Tänään kävimme Cala Millorissa Sinin klinikan hoitajien kanssa työpäivän jälkeen :) 
Emme saa tarpeeksemme tästä ihanasta turkoosista vedestä ja valkoisesta hiekasta!

Jos huomenna saataisiin vielä toinen tälläinen aurinkoinen päivä niin suuntaamme kyllä heti rannalle :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti